Individualni satovi

Individualni treninzi održavaju se prema dogovoru i potrebama klijenata. Individualni sat u trajanju od 60 minuta omogućuje vam sat plesa uz budno vodstvo Kristine Paunovski koji je prilagođen polazniku, priprema se prema individualnim potrebama pojedinca.

KOME JE NAMIJENJEN SAT?

Djeci, natjecateljima, odraslima i rekreativcima. Individualni satovi namijenjeni su pojedincima koji se žele ozbiljnije posvetiti ili okušati u plesu.

Cilj može biti priprema za natjecanje, savjetovanje, plesački rast ili rekreacija!

ONLINE SATOVI - THE POETIC BODY

The Poetic Body online paket satova namijenjen je istraživanju i razvoju tvojeg plesnog vokabulara. Cilj je da se susretnemo sa različitim stilovima i tehnikama kako bi dobio/la bazu i alate za nastavak samostalnog istraživanja i razvijanja. 

 

Kroz svaki od osam classeva, koji su prethodno nasnimljeni i biti će ti poslani dva puta tjedno, dodirnut ćemo se i teorije kroz umjetnički i filozofski aspekt uz mogućnost odabira radionice sa ili bez feedbacka te individualnog pristupa u obliku orijentacijskog razgovora.

 

Osim toga očekuje nas i collabo class (surprise guest) gdje ćemo se posvetiti memoriji i performansu kroz koreografiju te ga zaključiti razgovorom.

 

ONLINE SATOVI UKLJUČUJU:

KARAKTERISTIKE ONLINE SATOVA